Bob Karhof
08-02-1969
KUNST!

Op deze pagina wil HOLLANDinrichters de aandacht vestigen op kunst. Gelukkig zijn de meningen over wat kunst is en moet zijn zeer verdeeld. Wij zijn er in iedergeval van overtuigd dat kunst de werkomgeving meer gezicht en inspiratie geeft. Deze keer presenteren wij met veel plezier de panoramische fotowerken van Bob Karhof.

Panoramische fotowerken van Bob Karhof zijn tot stand gekomen door zijn experimenten met het bouwen van camera's die meerdere beelden samenvoegen tot een panoramabeeld. Bob Karhof is in 1995 afgestudeerd aan de Academie St.Joost te Breda. Sindsdien maakt Bob Karhof fotografische kunstwerken in opdracht en als vrij werk. De werken die u aan de linkerkant kan aanklikken hebben een afmeting van 200 x 60 cm. Mooi voor uw kantoor?
KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST! KUNST!
<-Klik voor werk van Bob
Voor meer informatie en werk van Bob Karhof:

www.bobkarhof.com,
of mail/bel met:
HOLLANDinrichters
info@HOLLANDinrichters.nl
tel 079-3437906