Beter zittenVoor HOLLANDinrichters is "beter zitten" onze ambitie en specialisatie.

Voor kantoormedewerkers is zitten de meest voorkomende werkhouding. De bureaustoel van u en uw medewerkers bepalen voor een groot gedeelte of het zitten als comfortabel wordt ervaren. Zo niet dan zal zitten een storend element zijn voor het gevoel van welzijn op de werkplek en voor de kwantiteit en kwaliteit van het werk dat moet worden geleverd.

HOLLANDinrichters heeft kennis van de ergonomie van de werkplek en kennis van biomechanica op het gebied van zitten. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij vanuit onze specialisatie een BMA Center zijn. BMA Ergonomics is met haar Axia beeldschermstoelen één van de marktleiders in Nederland en een gerenomeerde groeiende Europese bureaustoelenfabrikant. Vanuit samenwerking met wetenschappers en medici blijft BMA Ergonomics doorontwikkelen aan haar producten met het doel de mensen op kantoor beter te laten zitten. Meer dan 350.000 kantoormedewerkers zijn u in Nederland voor gegaan. Wie volgt?

Naast beter zitten aan een bureau biedt HOLLANDinrichters de kantoor- en projectomgeving meer zitoplossingen. Denkt u aan: bezoekersstoelen, vergaderstoelen, zitbanken, kantinestoelen, 24-uurs stoelen, ESD stoelen enzovoort.